ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023 ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

||||| ||||| |||||

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023 ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

/ Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 12:34

 

Αθήνα 30 Μαρτίου 2023

Αριθμ. Πρωτ. 3547_2023

 

     Προς τα

     Σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

                               

                         Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

                         Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Σας αποστέλλουμε συνημμένα την απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών Παγκρατίου Αθλήματος Β΄ Επιπέδου (ΦΕΚ 1479/13 Μαρτίου 2023), η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Στην απόφαση αναφέρονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων, καθώς και τα δικαιολογητικά συμμετοχής αυτών, τα οποία επίσης συνημμένα σας στέλνουμε (όλα τα προαναφερόμενα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε στις Ιστοσελίδες της Γ.Γ.Α. και της Ε.Ο.Π.Α. – πεδίο «Σχολή Προπονητών»).

 

  Σημειώστε ότι τα συνολικά δίδακτρα, το οποία έχουν καθοριστεί στο ποσό των πεντακοσίων € (500,00 – ΦΕΚ 1479, Άρθρο 5, παρ. 2), θα πρέπει να κατατεθούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Ε.Ο.Π.Α. (Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR07 0171 8320 0068 3213 0575 061 – λογ. 6832 130575 061).

 

  Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν το ταχύτερο δυνατό οι προπονητές – μέλη σας, οι οποίοι θα πρέπει να τηρήσουν επακριβώς τις οδηγίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες κατάθεσης της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών.

 

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.            

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝ. Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ                                 ΚΩΝΣΤ. ΕΜΜ. ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

(ΦΕΚ Β’/1479/13-03-2023)

 

  1. Η αίτηση γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: https://eservices.gga.gov.gr/case/sxoli-proponiton/perigrafi/ πατώντας το εικονίδιο «Σύνδεση».

 

  1. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών είναι αποκλειστικά το διάστημα από 01-04-2023 έως και 30.04.2023. Η αίτηση και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά κατατίθεται εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.

 

  1. Οι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από την αναλυτική βαθμολογία του οικείου ιδρύματος.

 

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους έως την 31η Δεκεμβρίου 2023.

 

  1. Ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων της Σχολής είναι τα τέλη Ιουνίου 2023 Σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το Πρόγραμμα Σπουδών, τις ημερομηνίες, τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων θα αναρτηθούν στους ιστότοπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (www.gga.gov.gr στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος.

 

  1. Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Γ’ επιπέδου από τη ΓΓΑ στο άθλημα, θα πρέπει να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την έναρξη της σχολής (συμπλήρωση ενός έτους με την ημερομηνία λήξης της προθεσμία υποβολής των αιτήσεων)

 

  1. Η προπονητική εμπειρία, ελάχιστης διάρκειας οχτώ (8) μηνών ως προπονητής Γ’ επιπέδου σε αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. αθλητικό σωματείο/ ομοσπονδία βεβαιώνεται από: α) αντίγραφο της σχετικής σύμβασης εργασίας αναρτημένης στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ή θεωρημένης από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή αναρτημένης στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα φορολογίας (TAXIS), και β) βεβαίωση του φορέα απασχόλησης με σαφή αναφορά στη διάρκεια απασχόλησης σε μήνες και το άθλημα στο οποίο εργάστηκε ως προπονητής.

 

  1. Η Ιατρική Βεβαίωση υγείας και αρτιμέλειας χορηγείται από Ιατρό Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής ή από Ιδιώτη ή ∆ημόσιο Νοσοκομείο. Η Βεβαίωση δεν πρέπει να έχει εκδοθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Στην ως άνω βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά η ημερομηνία έκδοσής της καθώς και να είναι ευκρινής η σφραγίδα του Ιατρού (προτείνεται η χρήση του σχετικού υποδείγματος Ιατρικής Βεβαίωσης).

 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης μέσω του ιστότοπου: www. gov.gr και να το υποβάλουν ώστε το αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ να προβεί σε επαλήθευσή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της σχολής 213 131 6209 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Please publish modules in offcanvas position.