Σύνδεση

Εγγραφή
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΟΠΑ

|||| |||| ||||

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΟΠΑ

/ Νέα / Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 14:30

Αθήνα 10 Μαΐου 2021 

Αριθμ. Πρωτ. 236_2021

Συνημμένα έγγραφα: δυο (2)

 

          Προς τα

     Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

 

     Θέμα: «Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ε.Ο.Π.Α. 2021»

 

                             Αξιότιμοι κύριοι,

  Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (Ε.Ο.Π.Α.) κατά τη συνεδρίαση αυτού της 10ης Μαΐου 2021 αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 10,  και σχετικά άλλα του Καταστατικού της Ε.Ο.Π.Α., τον Αθλητικό Νόμο 2725/1999 όπως έχει τροποποιηθεί με τους Νόμους 4714/2020 και 4726/2020, τις διατάξεις του Άρθρου 45 του Ν. 4778/2021 αλλά και την Κ.Υ.Α. 72664 (Φ.Ε.Κ. Β΄719/24 Φεβρουαρίου 2021), τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) των Σωματείων – μελών της Ε.Ο.Π.Α., η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 07.00 π.μ., στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων – Άνω Λιόσια Αττικής (γραφεία Ε.Ο.Π.Α.)., καλούνται δε να συμμετάσχουν σε αυτήν τα Σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π.Α. για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα θέματα ημερησίας διατάξεως.

 

  Εάν δεν επιτευχθεί η κατά το Άρθρο 10 παρ. 5 του Καταστατικού της Ε.Ο.Π.Α., προβλεπόμενη απαρτία (δεν παρευρίσκονται το ½ τουλάχιστον του συνόλου των αντιπροσώπων των ταμειακώς εντάξει και με δικαίωμα ψήφου Σωματείων – μελών), η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την:

 

28η ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17.00,

 

μέσω ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ και θα σας αποσταλούν προς τούτο κωδικοί της εφαρμογής που θα χρησιμοποιηθεί (ZOOM).

(στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα Ημερήσιας διάταξης)

 

Τα θέματα της Ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

 

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ.
  2. Τροποποίηση Καταστατικού Ε.Ο.Π.Α.
  3. Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισμού

 

  Στην περίπτωση διεξαγωγής της Γ.Σ. με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ αυτή θα διενεργηθεί μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ, με την οποία θα καλυφθούν τόσο η διαδικασία συζήτησης επί των θεμάτων, όσο και οι ψηφοφορίες για τη λήψη αποφάσεων επί αυτών.

  Για την είσοδο στο σύστημα εφαρμογής ΖΟΟΜ, όλων των Σωματείων – μελών με δικαίωμα ψήφου, θα αποσταλούν κωδικοί από τη γραμματεία της Ομοσπονδίας.

 

  Στη Γ.Σ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα Σωματεία – μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου και συνημμένα σας στέλνουμε τον Κατάλογο αυτών, ο οποίος έχει εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (απόφαση Γ.Γ.Α., Α.Δ.Α. ΩΖΛΣ4653Π4–5ΡΑ/8 Φεβρουαρίου 2021) και έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π.Α. https://www.pangration.org/index.php/nea/item/286-somateia-me-dikaioma-psifou-egkekrimena-apo-gga.

  Δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μέλη Δ.Σ. των Σωματείων μελών της Ε.Ο.Π.Α. τα οποία περιλαμβάνονται στον Κατάλογο, τα οποία κατά τα δύο (2) από τα τρία (3) προηγούμενα της Γ.Σ. ημερολογιακά έτη (2018, 2019 και 2020), έχουν επιδείξει αθλητική δραστηριότητα με τη συμμετοχή τουλάχιστον οκτώ (8) αθλητών στα δύο (8 στο ένα έτος και 8 στο άλλο) από τα τρία προαναφερόμενα έτη σε επίσημους αγώνες της Ε.Ο.Π.Α., με την προϋπόθεση ότι έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση του Ν. 2725/1999 και έχουν εγγραφεί στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, του  Άρθρου 142 του Ν. 4714/2020, το οποίο τηρείται από τη Γ.Γ.Α.    

      

  Δικαίωμα παράστασης στη Γ.Σ. έχουν τα Σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π.Α. που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο, εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι της Ομοσπονδίας, με τον Τακτικό ή Αναπληρωματικό αντιπρόσωπο, τον οποίο έχουν ήδη ορίσει με απόφαση του Δ.Σ. ,σύμφωνα με τα όσα ορίζονται με το Άρθρο 14 του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε από το Άρθρο 5 του Ν. 4726/2020.

Στη περίπτωση αλλαγής αντιπροσώπου Σωματείου – μέλους θα πρέπει να αποσταλεί στη Ομοσπονδία μέχρι της 16/6/2021 το όνομα του νέου αντιπροσώπου και να συνοδεύεται από ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ του Σωματείου στο οποίο θα φαίνεται η απόφαση για το διορισμό του, ότι είναι τακτικό μέλος του Δ.Σ., η ιδιότητά του σε αυτό και ότι έχουν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται).

    Ο πίνακας με τους νομιμοποιημένους αντιπροσώπους θα αναρτηθεί το απόγευμα της προηγουμένης της Γ.Σ. ημέρας, στα γραφεία της Ε.Ο.Π.Α. καθώς και στην ιστοσελίδα αυτής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

  Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι Αντιπρόσωποι των Σωματείων – Μελών πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση για τη συμμετοχή στις διαδικασίες της Γ.Σ.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝ.  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ                                       ΚΩΝΣΤ. ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ

 

 

Please publish modules in offcanvas position.